Fotbal: Centralul Horaţiu Feşnic va arbitra meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de tineret

Fotbal: Centralul Horaţiu Feşnic va arbitra meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de tineret

Centralul român Horaţiu Feşnic a fost ales de UEFA în grupul de arbitri care vor oficia meciuri din faza grupelor turneului final al Campionatului European de tineret 2021, informează, marţi, Federaţia Română de Fotbal.

"Arbitrul Horaţiu Feşnic va face parte din grupul de arbitrii ce va fi prezent în faza grupelor a Campionatului European U21. Originar din Cluj-Napoca, Feşnic a jucat fotbal la juniorii echipelor U Cluj şi CFR Cluj până la vârsta de 19 ani. Acesta a fost delegat în premieră la un meci din Liga I pe 12 martie 2012, la partida Astra Giurgiu - CS Mioveni, 3-1, devenind cel mai tânăr arbitru debutant în primul eşalon al fotbalului românesc. La 27 ani a fost inclus de Comisia Centrală a Arbitrilor pe lista FIFA", anunţă FRF pe site-ul său oficial.

De asemenea, la CE U21 va fi prezent şi managerul departamentului de competiţii al FRF, Felix Grigore, acesta fiind unul dintre cei 8 delegaţi de joc UEFA care vor participa la faza grupelor.

Ediţia din acest an a EURO U21 este prima la care participă 16 selecţionate. Având în vedere comprimarea calendarului competiţional, această ediţie se va desfăşura în două etape. Faza grupelor e programată în perioada 24-30 martie, iar fazele eliminatorii vor avea loc între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Distribuită în grupa A, alături de Ţările de Jos şi Germania, selecţionata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Uj Bozsik.

Programul României la EURO U21 este următorul:

24 martie 2021: România - Ţările de Jos, ora 22:00
27 martie 2021: Ungaria - România, ora 19:00
30 martie 2021: Germania - România, ora 19:00
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...