Fotbal: Chiricheş a marcat pentru Sassuolo, Mihăilă a debutat în Serie A

Fotbal: Chiricheş a marcat pentru Sassuolo, Mihăilă a debutat în Serie A

Fundaşul român Vlad Chiricheş a marcat golul de onoare al echipei sale, US Sassuolo, învinsă cu 5-1 de Atalanta, la Bergamo, duminică, în etapa a 15-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Pentru gazde au înscris Duvan Zapata (11, 49), Matteo Pessina (45), Robin Gosens (57) şi Luis Muriel (67), iar Chiricheş a reuşit golul echipei pregătite de Roberto de Zerbi în min. 75. Chiricheş, avertizat cu cartonaş galben în min. 51, a fost integralist în acest meci, al 11-lea în actualul sezon de Serie A, apărătorul având acum 2 goluri marcate.

Atacantul român Valentin Mihăilă, transferat în toamnă de la Universitatea Craiova, a jucat primele sale minute în Serie A, la Parma, învinsă acasă de Torino FC cu 3-0, prin golurile reuşite de Wilfried Singo (8), Armando Izzo (88) şi Amer Gojak (90+5). Mihăilă a fost introdus în min. 75 în locul lui Yann Karamoh.

 

 

Sursa foto:  Parma Calcio 1913 /Facebook


Inter Milano a realizat scorul zilei, 6-2 cu Crotone, argentinianul Lautaro Martinez reuşind un hat-trick (30, 57, 78). Pentru nerazzurri au mai punctat Luca Marrone (31, autogol), Romelu Lukaku (64) şi Achraf Hakimi (87), în timp ce pentru oaspeţi au marcat Niccolo Zanellato (12) şi Vladimir Golemic (36 - penalty). Cei doi români implicaţi în acest meci au fost rezerve, portarul Ionuţ Radu la Inter, iar atacantul Denis Drăguş la Crotone.

Cagliari a pierdut cu 1-4 meciul de acasă cu Napoli, în care Răzvan Marin a fost integralist la sarzi. Piotr Zielinski (25, 62), Hirving Lozano (74) şi Lorenzo Insigne (86 - penalty) au marcat golurile învingătorilor, iar pentru Cagliari a punctat Joao Pedro (60).

Genoa şi Lazio Roma au terminat nedecis, 1-1, Mattia Destro (58) marcând pentru rossblu, după ce Lazio a deschis scorul prin Ciro Immobile (15 - penalty). Fundaşul Ştefan Radu a jucat toate minutele la Lazio.

AS Roma a câştigat la limită cu Sampdoria Genova, 1-0, prin golul bosniacului Edin Dzeko (72).

Hellas Verona s-a impus cu 1-0 în meciul jucat în deplasare cu Spezia, golul fiind reuşit de Mattia Zaccagni (75), după ce gazdele au rămas în zece.

În alt meci, Fiorentina a remizat acasă cu Bologna, 0-0.

Duminică se vor juca şi ultimele două partide ale etapei, Benevento - AC Milan şi Juventus - Udinese.

Clasament:
1. Inter Milano 36 puncte (15 jocuri)
2. AC Milan 34 p (14 j)
3. AS Roma 30 p (15 j)
4. SSC Napoli 28 p (14 j)
5. Sassuolo Calcio 26 p (15 j)
6. Atalanta 25 p (14 j)
7. Juventus 24 p (13 j)
...
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto:  U.S. Sassuolo /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”