Fotbal: Ciprian Tătăruşanu, transferat oficial la AC Milan

Fotbal: Ciprian Tătăruşanu, transferat oficial la AC Milan

Clubul francez de fotbal Olympique Lyon a anunţat, vineri seara, pe site-ul său oficial, transferul portarului român Ciprian Tătăruşanu la AC Milan, pentru suma de 500.000 de euro.

Tătăruşanu, portarul titular al naţionalei României, venise la Lyon în vara anului 2019, de la FC Nantes, din postura de jucător liber.

Tătăruşanu a apărat în doar şase partide în sezonul trecut în toate competiţiile şi a ales să plece la altă echipă, în speranţa că va primi mai multe şanse de a juca.

Portarul de 34 de ani a efectuat vineri vizita medicală şi a semnat contractul cu AC Milan, unul pe trei ani, potrivit presei din Peninsulă. Tătăruşanu va purta tricoul cu numărul 1 şi va fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma. Venirea sa ar putea însemna plecarea altui portar de la Milan, Antonio Donnarumma, fratele mai mare al lui Gianluigi.

Portarul naţionalei României nu este la prima sa experienţă în Serie A, el apărând poarta formaţiei Fiorentina în perioada 2014-2017. Tătăruşanu şi-a început cariera la Juventus Bucureşti, iar apoi a mai evoluat la Gloria Bistriţa şi Steaua. Înainte de a ajunge la Lyon a apărat poarta formaţiei Nantes, între 2017 şi 2019.

La AC Milan au mai jucat şi alţi fotbalişti români de-a lungul timpului, Florin Răducioiu, Cosmin Contra, Cristian Daminuţă.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Ciprian Tatarusanu /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…