Fotbal: Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro nu este valabilă, susţine tatăl lui Messi

Fotbal: Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro nu este valabilă, susţine tatăl lui Messi

Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro din contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona nu este valabilă, a afirmat vineri Jorge Messi, tatăl şi agentul jucătorului, într-un comunicat adresat Ligii spaniole de fotbal (La Liga), transmite presa internaţională.

Potrivit comunicatului lui Jorge Messi, clauza de reziliere a expirat la finalul sezonului trecut, astfel că atacantul poate să plece ca jucător liber de contract.

Contractul lui Messi nu specifică o dată la care trebuie exercitată opţiunea de a pleca, doar faptul că acest lucru trebuie făcut la finalul sezonului, susţine tatăl fotbalistului.

"Noi nu ştim ce contract a fost analizat (de la Liga - n. r.) şi pe ce bază s-a conchis că acesta are o "clauză de reziliere" aplicabilă din momentul în care jucătorul decide să procedeze la ruperea unilaterală a acestuia, începând de la finalul sezonului 2019-2020", începe comunicatul trimis de Jorge Messi.

"Acest lucru se datorează unei erori evidente din partea dvs. Între-adevăr, aşa cum semnalează literal clauza 8.2.3.6 din contractul semnat între club şi jucător: această indemnizaţie nu se aplica în caz de rupere a contractului prin decizia unilaterală a jucătorului începând de la finalul sezonului 2019-2020", adaugă comunicatul.

"Este deci evident că indemnizaţia de 700 de milioane de euro, prevăzută în clauza anterioară 8.2.3.6, nu se aplică în niciun caz", conchide acest text.

La Liga a reacţionat după comunicatul lui Jorge Messi, repetând ceea ce a afirmat în urmă cu cinci zile: "Acest răspuns (trimis de anturajul lui Messi - n. r.) dezvăluie şi confirmă interpretarea scoasă din context şi departe de litera contractului (...)"
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?