Fotbal: Clubul Academica Clinceni a depus cerere de intrare în insolvenţă la Tribunalul Ilfov

Fotbal: Clubul Academica Clinceni a depus cerere de intrare în insolvenţă la Tribunalul Ilfov

Clubul de fotbal Academica Clinceni, care se confruntă de câteva luni cu mari probleme financiare, a înregistrat o cerere de intrare în procedura de insolvenţă la Secţia Civilă a Tribunalului Ilfov, conform portalului instanţelor de judecată din România.

Cererea depusă de Asociaţia ACSFC Academia Clinceni Ilfov a fost înregistrată în 26 octombrie, Tribunalul Ilfov urmând să stabilească în perioada următoare data primei şedinţe în cadrul acestui dosar (numărul 2761/93/2021) şi ulterior să hotărască deschiderea procedurii de insolvenţă.

ACSFC Academia Clinceni, asociaţia care administrează clubul Academica Clinceni din Liga I, a fost susţinută în ultimii ani de Primărie, dar de la începutul noului sezon se confruntă cu mari probleme financiare. Gruparea are în prezent restanţe de peste patru luni la plata salariilor către jucători, antrenori şi ceilalţi angajaţi.

Academica Clinceni, care s-a calificat în sezonul trecut în play-off-ul Ligii I, se află în prezent pe ultimul loc al clasamentului, cu doar trei puncte după 13 etape disputate.

Academica este al doilea club din Liga I care va intra în insolvenţă, după FC Dinamo Bucureşti. În ultimii ani au mai trecut prin proceduri de insolvenţă cluburi precum Dinamo (prima oară), CFR Cluj, Rapid, Gaz Metan Mediaş, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti etc.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Academica Clinceni / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria