Fotbal: Clubul Gaz Metan Mediaş, sancţionat de Comisia de Disciplină cu scăderea a 2 puncte din clasamentul Ligii I

Fotbal: Clubul Gaz Metan Mediaş, sancţionat de Comisia de Disciplină cu scăderea a 2 puncte din clasamentul Ligii I

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, vineri, clubul Gaz Metan Mediaş cu scăderea a 2 puncte din clasamentul Ligii I şi cu măsura interzicerii dreptului de a efectua transferuri pentru neplata datoriilor către jucătorul Ronaldo Deaconu.

"Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaş - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu măsura interzicerii dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi cu scăderea a două puncte pentru perioada 25.01.2022-08.02.2022. Termen 02.03.2022", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

Înaintea deciziei, echipa Gaz Metan Mediaş avea 24 de puncte şi ocupa locul 14 în clasamentul Ligii I după 25 de etape.

Tot vineri, clubul FC U Craiova 1948 a fost sancţionat cu 50.625 de lei pentru incidentele provocate de suporterii săi la meciul din deplasare cu FCSB prin folosirea de materiale explozive. În acelaşi dosar, gruparea FCSB a fost sancţionată cu măsura programării unui joc fără spectatori pe teren propriu şi o penalitate sportivă de 60.000 de lei.

Eliminaţi în etapa a 25-a a Ligii I, următorii jucători au fost sancţionaţi astfel: Baptiste Aloe (Dinamo) - două etape de suspendare şi penalitate sportivă de 3.000 lei, Ovidiu George Sterian (Academica Clinceni) - o etapă şi 740 lei.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”