Fotbal: Comitetul de Urgenţă al FRF a menţinut programarea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga I la 9 şi 12 august

Fotbal: Comitetul de Urgenţă al FRF a menţinut programarea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga I la 9 şi 12 august

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a păstrat programarea meciurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I la 9 şi 12 august după ce 7 din cele 8 echipe din play-out-ul Ligii I s-au arătat de acord cu aceste date.

"Comitetul de Urgenţă ia act de opinia exprimată de majoritatea cluburilor din play-out-ul Ligii I (7 cluburi) şi pe cale de consecinţă păstrează programarea jocurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I pentru datele de 9 şi 12 august 2020", informează FRF, luni seara, pe site-ul său oficial.

Ca urmare a deciziei Comitetului de Urgenţă din 3 august 2020, echipa FC Dinamo nu va mai avea timp să dispute decât una din cele şase partide restante şi va încheia sezonul pe 7, poziţie retrogradabilă în Liga a II-a.

În afara partidei cu FC Viitorul, programată miercuri, 5 august, pe teren propriu, în ultima etapă a play-out-ului, Dinamo mai are 5 meciuri restante după cum urmează: Dinamo - Chindia (etapa a 3-a), FC Hermannstadt - Dinamo (etapa a 4-a), Chindia - Dinamo (etapa a 10-a), Dinamo - FC Hermannstadt (etapa a 11-a) şi Sepsi OSK - Dinamo (etapa a 12-a).

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi cu noul coronavirus şi a regulamentului de izolare impus de autorităţi în astfel de cazuri, echipa Dinamo nu a putut juca şi ocupă în acest moment penultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii I, cu 24 de puncte.

Tot miercuri seara, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat comunicarea către UEFA a cluburilor care urmează a participa în competiţiile europene intercluburi în sezonul 2020-2021, după cum urmează:

Liga Campionilor - CFR Cluj
Europa League - Universitatea Craiova
Europa League - FC Botoşani
Europa League - FCSB - câştigătoarea Cupei României
Youth League - FC Viitorul - câştigătoarea Ligii Elitelor U19.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Federația Română de Fotbal/Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie