Fotbal: Constantin Budescu, ales jucătorul etapei de joi din Europa League

Fotbal: Constantin Budescu, ales jucătorul etapei de joi din Europa League

Constantin Budescu, fotbalistul lui FCSB, a fost ales de internauți jucătorul etapei a patra a fazei grupelor Europa League, el având o contribuție importantă la calificarea echipei sale în șaisprezecimi de finală după meciul de joi, de pe teren propriu, cu formația israeliană Hapoel Beer Sheva (1-1), a anunțat site-ul UEFA.

Budescu a adunat 57% din voturi și a fost urmat la mare distanță de Selim Ay (Konyaspor), 19% din voturi, Dominik Prokop (Austria Viena), 10%, Patrick Twumasi (Astana), 6%, Vitali Buialski (Dinamo Kiev), 5%, Memphis Depay (Olympique Lyon), 3%, Davie Selke (Hertha Berlin), 1%.

Mijlocașul lui FCSB fusese ales cel mai bun jucător al primei etape din Europa League , pentru evoluția sa din meciul cu echipa cehă Viktoria Plzen (3-0). Budescu a fost pe locul 2 în clasamentul internauților după meciurile etapei a doua . Internaționalul român are trei goluri în grupele actualei ediții a Europa League.

Un alt jucător al lui FCSB, atacantul Harlem Gnohere, fusese ales cel mai bun jucător al etapei a 3-a din Europa League .

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”