Fotbal: Cristiano Ronaldo a câștigat pentru a cincea oară Balonul de Aur

Fotbal: Cristiano Ronaldo a câștigat pentru a cincea oară Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, a câștigat joi pentru a cincea oară în cariera sa Balonul de Aur, informează AFP.

Trofeul a fost atribuit de revista France Football în cadrul unei gale.
Cristiano Ronaldo, care pe 5 februarie va împlini 33 de ani, a mai obținut Balonul de Aur în anii 2008, 2013, 2014 și 2016.
Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia acestei distincții atunci când juca pentru Manchester United. Din 2009, el evoluează la Real Madrid, echipă cu care a câștigat în sezonul trecut campionatul Spaniei și Liga Campionilor.Ronaldo a contribuit la calificarea Portugaliei la Cupa Mondială 2018. Naționala lusitană este campioana europeană en titre.
Ronaldo a egalat joi recordul stabilit joi de marele său rival, argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona. Messi are și el cinci Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012 și 2015).

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu