Fotbal: Cristiano Ronaldo 'nu are intenţia să continue la Juventus', a spus Allegri

Fotbal: Cristiano Ronaldo 'nu are intenţia să continue la Juventus', a spus Allegri

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo "nu are intenţia să continue la Juventus", a anunţat vineri antrenorul echipei din Torino, Massimiliano Allegri, într-o conferinţă de presă, transmite TuttoMercatoWeb.

"Ieri Cristiano mi-a spus că nu are intenţia să continue la Juventus", a declarat Allegri, ce a precizat că atacantul nu s-a antrenat joi şi nu va fi convocat pentru meciul de sâmbătă cu Empoli.

Întrebat dacă este dezamăgit de comportamentul lui Ronaldo, tehnicianul a răspuns: "Nu, a făcut o alegere. Lucrurile sunt trecătoare, la Juve au trecut Sivori, Platini, Del Piero, Zidane, Buffon. Campioni foarte mari, este o lege a vieţii: rămâne Juventus care este lucrul cel mai important şi baza pentru a obţine rezultate. A stat trei ani, şi-a adus contribuţia, acum pleacă şi viaţa merge înainte, cum e normal să se întâmple."

BBC anunţa joi că Juventus i-a transmis lui Ronaldo că este gata să-l vândă în această vară dacă va primi oferta potrivită.

Venit în 2018 de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, în vârstă acum de 36 de ani, mai are un an de contract, însă viitorul său a făcut obiectul tot mai multor speculaţii, atacantul nefiind titular în primul meci din noua ediţie de campionat.

Agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a discutat cu mai multe cluburi de top, printre care Manchester City şi Paris Saint-Germain.

Potrivit BBC, Mendes a fost convocat joi la centrul de antrenament al lui Juve, pentru a discuta cu oficiali ai clubului, printre care vicepreşedintele Pavel Nedved, directorul executiv Maurizio Arrivabene şi directorul Federico Cherubini.

Lui Mendes i s-a spus că toate situaţiile rămân posibile pentru Ronaldo, dar Juventus nu-l va lăsa să plece gratis pe jucătorul pentru care a cheltuit acum trei ani echivalentul a 99,2 milioane de lire sterline.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...