Fotbal: Cristiano Ronaldo va fi pe teren în partida cu Atletico Madrid, asigură antrenorul lui Manchester United

Fotbal: Cristiano Ronaldo va fi pe teren în partida cu Atletico Madrid, asigură antrenorul lui Manchester United

Antrenorul echipei Manchester United, Ralf Rangnick, nu are nicio îngrijorare cu privire la recuperarea portughezului Cristiano Ronaldo, echipa de pe Old Trafford pregătindu-se pentru meciul cu Atletico Madrid din Liga Campionilor, scrie DPA.

Cristiano a reuşit hat-trick-ul în partida de sâmbătă, de pe Old Trafford, cu Tottenham (3-2), însă în minutul 83 a acuzat o accidentare şi a fost înlocuit.

"Nu sunt îngrijorat de situaţia lui deşi nu şi-a revenit până acum. Sunt sigur că-l vom avea pentru meciul cu Atletico, el îşi cunoaşte foarte bine corpul, problema nu e gravă, îşi va reveni cu siguranţă'', a spus tehnicianul.

Manchester United va juca acasă, marţi seara, contra lui Atletico Madrid, în returul optimilor Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

În Premier League, Manchester United este pe locul 5, cu 50 puncte, la 9 puncte de podium, după 29 de etape. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu