Fotbal: Cristiano Ronaldo va încasa 162 milioane euro din noul contract cu Nike până în 2026

Fotbal: Cristiano Ronaldo va încasa 162 milioane euro din noul contract cu Nike până în 2026

Starul portughez Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, a semnat un nou contract cu Nike, până în 2026, care îi va aduce suma de 162 milioane euro, conform ultimelor documente ale Football Leaks, publicate de ziarul german Der Spiegel.

Conform documentelor, contractul lui Ronaldo prevede şi bonusuri de patru milioane euro pentru fiecare trofeu individual câştigat de atacantul portughez.

Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, transferat vara trecută de la Real Madrid, este sub contract cu Nike încă din 2004.

Cât timp va juca la o echipă de top, Cristiano va primi 16,2 milioane euro în fiecare an, a scris ziarul german. Nike nu a confirmat ştirea şi s-a rezumat să răspundă că nu comentează contractele sportivilor săi.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…