Fotbal: Dan Petrescu, suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Dan Petrescu, suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat două jocuri și amendat cu 360 de lei de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, reunită miercuri, potrivit site-ului LPF.

Petrescu a fost trimis în tribună de arbitrul meciului cu CS Universitatea Craiova (2-1), Adrian Comănescu, în minutul 30, pentru proteste repetate.

Totodată, fundașul portughez Tiago Emanuel Canelas Almeida Ferreira (CS Universitatea Craiova), eliminat în min. 37, a primit o suspendare de o etapă și a fost amendat cu 740 de lei.

În schimb, Emil Pieleanu, directorul sportiv CSU Craiova, a fost sancționat cu suspendare pentru o lună și o penalitate de 720 lei.

Jucătorul Constantin Cristian Dima (ACS Sepsi OSK) a primit o suspendare de două partide și a fost amendat cu 3.000 de lei după cartonașul roșu primit în meciul cu FC Voluntari (0-3).

Fotbaliștii Andrei Patache și Paul Batin, ambii de la Concordia Chiajna, au primit câte o etapă de suspendare și au fost amendați fiecare cu 740 de lei, după cartonașele roșii primite la Mediaș, în meciul cu Gaz Metan (2-1 pentru ilfoveni).

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Teodor Ciobanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu