Fotbal: Daniel Niculae, despre suspendarea lui Iosif - Nu e normal să apară cu câteva ore înaintea meciului

Fotbal: Daniel Niculae, despre suspendarea lui Iosif - Nu e normal să apară cu câteva ore înaintea meciului

Preşedintele clubului FC Rapid, Daniel Niculae, a declarat, vineri, că nu este normal ca sancţiunea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal la adresa antrenorului Mihai Iosif să apară cu doar câteva ore înaintea un meci important cum este cel cu UTA.

"Nu este normal ca această decizie sa apară cu doar câteva ore înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune. Mihai Iosif îşi stabilise o anumită strategie, iar acum totul este dat peste cap. Antrenorul Rapidului a fost, este şi va fi numit de către conducerea clubului pe baza calităţilor sale şi nu a diplomelor obţinute în 10 ani de zile", a spus Niculae într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului giuleştean.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat, vineri, pe antrenorul formaţiei Rapid, Mihai Iosif, cu 2 etape de suspendare şi 6.800 de lei penalitate sportivă, iar clubul a primit o amendă de 10.000 de lei .

Sancţiunea vine ca urmare a sesizării Şcolii Federale de Antrenori în cazul lui Mihai Iosif şi a altor trei tehnicieni, Andrei Prepeliţă (FC Argeş), Marius Croitoru (FC Botoşani) şi Ilie Poenaru (Academica Clinceni), deoarece aceştia au acordat indicaţii la meciurile echipelor pe care le conduc fără să deţină licenţa Pro.

Mihai Iosif va fi suspendat la partidele echipei Rapid cu UTA şi Gaz Metan Mediaş.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, în această seară, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a Ligii I. AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro