Fotbal: Daniel Pancu, instalat în funcţia de antrenor coordonator al academiei clubului FC Voluntari

Fotbal: Daniel Pancu, instalat în funcţia de antrenor coordonator al academiei clubului FC Voluntari

Tehnicianul Daniel Pancu (44 de ani) a fost instalat, miercuri, în funcţia de antrenor coordonator al academiei clubului de fotbal FC Voluntari, informează gruparea ilfoveană pe un site de socializare.

"FC Voluntari anunţă că a semnat astăzi un contract cu Daniel Pancu. Fostul internaţional va ocupa postul de antrenor coordonator al academiei de fotbal Voluntari. 'Pancone' a jucat pentru formaţia noastră în stagiunea 2015/2016. În sezonul de debut pentru FC Voluntari pe prima scenă a fotbalului românesc, Daniel Pancu a evoluat în 25 de partide, reuşind să marcheze de cinci ori", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a clubului.



Daniel Pancu, retras din activitatea de fotbalist la finalul sezonului 2017-2018, a început cariera de antrenor la FC Rapid, echipă pe care a condus-o în perioada octombrie 2018 - martie 2020. A doua sa experienţă ca antrenor principal a fost la CSM Poli Iaşi în perioada august 2020 - ianuarie 2021.

De asemenea, Pancu a activat după retragere şi ca preşedinte al FC Rapid pentru mai puţin de două luni în perioada iunie - august 2020.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski