Fotbal: Daniel Stanciu dezminte întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj - Ne gândim la prelungirea contractului cu Conceicao

Fotbal: Daniel Stanciu dezminte întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj - Ne gândim la prelungirea contractului cu Conceicao

Directorul sportiv al clubului de fotbal CFR Cluj, Daniel Stanciu, a dezminţit, vineri, într-o conferinţă de presă, informaţia potrivit căreia tehnicianul Dan Petrescu se va întoarce la conducerea tehnică a echipei ardelene, precizând chiar că se ia în discuţie prelungirea contractului cu actualului antrenor, portughezul Antonio Conceicao.

"În ultima vreme au apărut foarte multe speculaţii şi nu numai pe tema întoarcerii lui Dan Petrescu la CFR Cluj. E o avalanşă de astfel de speculaţii, asta e când o echipă e pe primul loc, deranjează. E o luptă ca şi pe teren. În ceea ce îl priveşte pe Dan Petrescu, el e apreciat foarte mult pentru performanţa realizată aici, dar în acest moment antrenorul nostru este Antonio Conceicao. El are contract până în vară. Chiar ieri am avut o discuţie cu o parte din acţionarii clubului şi dacă lucrurile continuă pe aceeaşi linie chiar ne gândim la prelungirea contractului cu Antonio Conceicao pentru încă un sezon. El este antrenorul echipei de pe primul loc", a spus oficialul.

De asemenea, el a menţionat că în perioada următoare se va discuta prelungirea contractelor cu mai mulţi jucători din lot. "O să discutăm în perioada imediat următoare. Camora e căpitanul echipei, e un jucător exponenţial pentru noi şi mai mult ca sigur vom avea o discuţie cu el. Şi nu numai cu el, pentru că mai sunt jucători în situaţia asta", a menţionat directorul sportiv.

În perioada de pauză competiţională din iarnă CFR Cluj va achiziţiona doar jucători care pot aduce un plus echipei. "Consider că avem un lot foarte bun cu care ne putem realiza obiectivul, acela de la câştiga titlul. Urmează să analizăm, pentru că mai e până în decembrie, şi dacă vom considera că mai e nevoie de jucători care să aducă un plus atunci vom apela la ei. Dar nu vom mai lua jucători de lot pentru că avem", a precizat Stanciu.

Instalat în funcţie la 22 octombrie, Stanciu a precizat că este o onoare să lucreze la cel mai important club din provincie. "Eu am mai avut două tentative de a veni la CFR Cluj într-o funcţie de conducere. Eu pe mulţi din conducere îi cunosc, aşa că pentru mine este o onoare să fiu la CFR Cluj, cel mai important club din provincie în ultimii 13-14 ani. În ceea ce îl priveşte pe domnul Mureşan nu s-a pus niciodată problema ca eu să îi iau locul. Experienţa profesională mi-ar permite să conduc şi un club precum CFR, dar am considerat că e mai bine să merg pe partea sportivă şi cred că asta e ceea ce mi se potriveşte cel mai bine", a afirmat Stanciu.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...