Fotbal: Dinamo a renunţat la mijlocaşul croat Antun Palic

Fotbal: Dinamo a renunţat la mijlocaşul croat Antun Palic

Clubul de fotbal Dinamo a renunţat la serviciile mijlocaşului croat Antun Palic, cel care la 6 februarie semnase un contract valabil până în 30 iunie 2019 cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"FC Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale cu mijlocaşul croat Antun Palic. Născut pe 25 iunie 1988, la Zagreb, Antun Palic a jucat pentru echipa din Ştefan cel Mare în două perioade (august 2015-iunie 2017 şi februarie 2018-iunie 2018) şi a adunat 84 de meciuri / 9 goluri pentru Dinamo în toate competiţiile (69/6 în Liga 1, 7/1 în Cupa României şi 8/2 în Cupa Ligii). Un trofeu a câştigat mijlocaşul croat la Dinamo, Cupa Ligii în 2017, 2-0 în finală cu ACS Poli Timişoara. Clubul din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte lui Antun Palic pentru evoluţiile în tricoul alb-roşu şi îi urează mult succes în carieră", anunţă, vineri, gruparea din Liga I pe site-ul oficial.

În vârstă de 30 de ani, Palic a revenit la Dinamo de la Mouscron în luna februarie, când antrenor principal era Vasile Miriuţă. De atunci însă, el a jucat în 11 partide pentru formaţia alb-roşie, dar doar în 4 ca titular.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”