Fotbal: Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României, după 3-0 cu FC Viitorul

Fotbal: Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României, după 3-0 cu FC Viitorul

Dinamo Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 3-0 (2-0), pe teren propriu, într-o partidă din şaisprezecimile de finală.

Dinamo s-a impus prin trei goluri superbe, marcate cu şuturi din afara careului de Diego Fabbrini (11, 89), Deian Sorescu (14).

Echipa pregătită de Cosmin Contra, care înaintea meciului a anunţat că acesta va fi probabil ultima sa partidă ca antrenor la Dinamo, a dominat clar prima repriză, având şi alte ocazii. FC Viitorul a echilibrat disputa după pauză şi a fost oprită eronat dintr-o poziţie de atac trei la unu cu portarul în min. 57.

Dinamo, în ciuda problemelor financiare şi de management cu care se confruntă, este la a doua victorie consecutivă cu 3-0, după ce a învins-o pe FC Voluntari în campionat.

S-au mai calificat în optimi patru echipe de Liga I, Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, FC Botoşani şi FCSB, după ce Gloria Buzău a anunţat ca nu va putea juca meciul de luni din cauza COVID-19, precum şi şase echipe de ligă secundă, Turris Turnu Măgurele, ASU Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi, Farul Constanţa, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Petrolul Ploieşti.

FC Dinamo Bucureşti - FC Viitorul Constanţa 3-0 (2-0), Stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat: Diego Fabbrini (11, 89), Deian Sorescu (14).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc) - CCA, Mihai Andrieş (Bucureşti) - FRF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Viitorul FC /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani