Fotbal: După Messi, naționala Argentinei ar putea pierde și alți jucători

Fotbal: După Messi, naționala Argentinei ar putea pierde și alți jucători

Mai mulți jucători din selecționata de fotbal a Argentinei și-ar putea anunța retragerea internațională după pierderea finalei la Copa America 2016, imitându-l astfel de căpitanul Lionel Messi, anunță presa sud-americană.

Sergio Aguero, atacantul echipei engleze Manchester City, a fost cel care a făcut acest anunț, la sfârșitul finalei în care argentinienii s-au înclinat la loviturile de departajare în fața reprezentativei statului Chile (2-4) , așa cum se întâmplase și la ediția din 2015 a acestei competiții (1-4).

"Este cea mai rea înfrângere pe care am trăit-o, mai dureroasă decât celelalte finale (Cupa Mondială 2014 și Copa America 2015). Poate că a sosit timpul să lăsăm locul altor fotbaliști", a declarat Aguero precizând că "mai mulți jucători nu doresc să mai continue" alături de naționala "albiceleste".

Foarte aproape de o despărțire de selecționata Argentinei mai este colegul lui Messi de la FC Barcelona, Javier Mascherano, însă ziarele argentiniene susțin că și atacantul lui Napoli, Gonzalo Higuain, golgheterul ediției trecute din Serie A, ar fi tentat la rândul său să-și anunțe retragerea din echipa națională.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa