Fotbal: Dusan Uhrin Jr (Dinamo) - Şansele de a scăpa de baraj au scăzut sub 10%

Fotbal: Dusan Uhrin Jr (Dinamo) - Şansele de a scăpa de baraj au scăzut sub 10%

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Dusan Uhrin Jr, consideră că şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare evitând barajul de menţinere în Liga I de fotbal au scăzut sub 10 procente după înfrângerea suferită în etapa trecută, cu FC U Craiova 1948.

Tehnicianul ceh a afirmat că pentru următoarele partide va trebui să aleagă jucătorii care pot face faţă presiunii din teren.

"Am spus de la început că va fi destul de dificil să ne salvăm de la retrogradare direct. Aveam un procent de 10% să reuşim asta, acum poate mai mic, dar trebuie să facem tot ce putem. Noi jucăm fotbal pentru a câştiga meciurile, nu pentru a pierde. Jucătorii sunt în mare parte pregătiţi pentru această partidă, voi decide mâine lotul. Dar nu toţi sunt pregătiţi să reziste 90 de minute, unii mai au mici accidentări. Trebuie să alegem jucătorii care sunt în formă, este foarte important pentru noi, şi pe cei care pot face faţă presiunii, cei care pot folosi această presiune pentru a fi mai buni", a afirmat Uhrin Jr, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Referitor la partida cu CS Mioveni, antrenorul ceh a spus că adversarul a demonstrat că e o echipă puternică în ultima partidă cu Gaz Metan Mediaş.

"Nu suntem prea bine pentru că am pierdut ultimul meci, chiar dacă am jucat bine. Am făcut două greşeli şi nu sunt mulţumit de acest lucru. Încercăm să reparăm aceste greşeli, am suportul tuturor jucătorilor. Sper să lupte fiecare dintre ei, pentru că întâlnim Mioveni, mă aştept la un meci dificil. Au învins Gaz Metan cu 2-1, dar Gaz Metan a jucat bine. Mioveni e o echipă puternică, joacă simplu şi va fi dificil. Noi vrem să câştigăm fiecare meci, trebuie să fim concentraţi pe acest lucru", a mai spus Uhrin Jr.

Dinamo se află pe poziţia a 8-a în clasamentul play-out-ului Ligii I, cu 13 puncte, 9 mai puţin decât CS Mioveni, locul 6, ultimul care permite salvarea directă de la retrogradare.

Partida CS Mioveni - Dinamo, din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni.
AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…