Fotbal: Edward Iordănescu (CFR Cluj) - Trebuie să facem un joc aproape perfect în Supercupă; FCSB e favorită

Fotbal: Edward Iordănescu (CFR Cluj) - Trebuie să facem un joc aproape perfect în Supercupă; FCSB e favorită

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că formaţia sa trebuie să facă un joc aproape perfect în Supercupa României, precizând că în meciul de joi seara FCSB este favorită.

"Meciul din Supercupă poate fi unul de moral înainte de play-off ... dar înainte de moral este un joc cu un trofeu pe masă. Iar asta îl face un joc extrem de important. Toţi trebuie să avem această ambiţie de a mai aduce un trofeu pentru club şi suporteri. De aceea trebuie să fim responsabili şi conectaţi. Trebuie să facem un joc aproape perfect în Supercupă pentru că întâlnim un adversar valoros. Clasamentul din sezonul regulat spune că FCSB este favorită pentru că e pe primul loc. Iar dacă ne aducem aminte şi de ultima întâlnire, cea de la Bucureşti, atunci adversarul devine cu atât mai favorit. Însă eu am mare încredere în posibilităţile noastre, în grupul nostru, că putem da totul pentru ca la final să fim fericiţi. Este un meci important şi pentru mine. Chiar dacă am 11 ani, aproape 12 de când sunt antrenor, sunt încă la început de drum şi am o ambiţie mare. Iar tocmai motivul de a mă întoarce la CFR Cluj a fost acesta de a cuceri trofee", a spus tehnicianul.

El a menţionat că trebuie reparate lucrurile care nu au funcţionat în ultima partidă cu FCSB, pierdută cu 0-3, în etapa a 28-a a Ligii I.

"Trebuie să vedem ce nu a funcţionat în ultima partidă cu FCSB, pentru că au fost multe lucruri care nu au funcţionat. Şi trebuie să le corectăm. E important să rămânem echilibraţi şi să luăm deciziile corecte în joc. Atunci a fost un meci, acum e altul, într-un alt context. Contextul de atunci ne-a fost complet nefavorabil, dar acum e altă situaţie. Jocul de acum poate să ducă la penalty-uri. Trebuie să gestionăm bine momentele importante ale meciului. Trebuie să fim pregătiţi şi de penalty-uri, avem obligaţia să pregătim totul în detaliu. Vom vedea la final, sper să avem câştig de cauză", a explicat Iordănescu.

Fundaşul Andrei Burcă este incert pentru Supercupa României, antrenorul precizând că lovitura primită în meciul cu Universitatea Craiova l-a "transfigurat".

"Andrei Burcă este transfigurat acum. A primit o lovitură extrem de dură. Dacă după meciul de la Craiova am comentat doar de penalty şi de golul anulat, acum am revăzut jocul şi momentele controversate... dar nici nu mai trebuia să revăd, pentru că l-am văzut pe Andrei Burcă după meci cum arăta. Sper să reuşim să-l recuperăm, deşi nu este într-o situaţie foarte bună. Dar explicaţiile puerile pe care le-am văzut la televizor de la diverse persoane... probabil că trec la cei care au făcut liceul la seral. Dar lucrurile sunt clare şi simple pentru mine. A fost o seară neinspirată a unei brigăzi foarte bune. Din păcate toate deciziile arbitrilor au fost în defavoarea noastră. Doresc ca la Supercupă să fie un arbitraj corect şi echidistant. Nu-mi doresc greşeli în favoarea noastră, chiar dacă acest lucru ar mai echilibra un pic din balanţa asta", a adăugat Iordănescu.

Campioana en titre CFR Cluj întâlneşte câştigătoarea ediţiei trecute a Cupei României, FCSB, în Supercupa României, joi, de la ora 19:00, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

2 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

3 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

4 VIDEO Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur, nu ști…

5 Documente / Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănăt…