Fotbal: Emiliano Sala, dispărut la bordul unui avion, îşi exprimase temerile într-un mesaj

Fotbal: Emiliano Sala, dispărut la bordul unui avion, îşi exprimase temerile într-un mesaj

''Îmi este teamă!'', a fost mesajul vocal trimis de fotbalistul Emiliano Sala unor apropiaţi cărora le-a împărtăşit temerile sale legate de starea avionului, care a dispărut ulterior luni seara în timp ce traversa Canalul Mânecii, a dezvăluit marţi seara presa argentiniană.

"Sunt în avion, ai zice că se rupe în bucăţi, şi plec spre Cardiff", a spus fostul jucător al echipei FC Nantes într-un mesaj trimis prin WhatsApp şi reprodus de presa argentiniană.

"Dacă într-o oră şi jumătate nu aveţi veşti de la mine, nu ştiu dacă se vor trimite oameni pentru a mă căuta, pentru că nu cred că voi fi găsit, să ştiţi. Tată, ce frică îmi este!", a adăugat el.

Uruguayanul Diego Rolan, fostul coechipier al lui Sala la Bordeaux, dezvăluise anterior existenţa unui asemenea mesaj vocal.

Un avion de turism plecat din Nantes în direcţia Cardiff a dispărut, luni seara, de pe ecranele radar la aproximativ 20 km nord de Insula Guernsey, avându-l la bord pe fotbalistul italo-argentinian Emiliano Sala.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani, autor a 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru echipa lui Ciprian Tătăruşanu, a fost transferat recent de la Nantes la Cardiff City pentru o sumă record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...