Fotbal: Erling Haaland a criticat comportamentul şefilor lui Dortmund, care îl împing să ia o decizie

Fotbal: Erling Haaland a criticat comportamentul şefilor lui Dortmund, care îl împing să ia o decizie

Fotbalistul norvegian Erling Haaland a criticat comportamentul şefilor clubului german Borussia Dortmund, care îl "împing să ia o decizie" legată de viitorul său, scrie site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

Impresionant de când a venit la Dortmund în urmă cu doi ani, Haaland este dorit de unele dintre cele mai mari cluburi din Europa, ca Real Madrid, Manchester City sau FC Barcelona. Sub contract cu Borussia Dortmund până în 2024, Haaland ar putea pleca în 2022 datorită unei clauze de reziliere din contractul său, estimată la 80 milioane euro.

Cu câteva luni înaintea perioadei de transferuri din vară, pe buzele tuturor observatorilor există întrebarea unde va ajunge colosul norvegian.

Conştienţi că riscă să rămână fără diamantul lor, oficialii Borussiei încep să nu mai aibă răbdare. În orice caz, asta se înţelege din declaraţiile lui Haaland pentru presa din ţara sa: "În ultimele şase luni, n-am spus nimic despre viitorul meu din respect pentru club. Dar în ultima vreme, ei mă împing să iau o decizie. Vreau doar să mă concentrez asupra fotbalului, însă e imposibil. Nu e momentul ideal pentru a lua asemenea decizii, suntem într-o fază importantă a sezonului. Însă Dortmund mă presează."

În timp ce despărţirea ar putea fi consumată în această vară, se simte apariţia unor tensiuni între jucător şi oficialii clubului, care speră să câştige o sumă substanţială în momentul în care îl vor vinde pe norvegian.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...