Fotbal: Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei Astra Giurgiu

Fotbal: Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei Astra Giurgiu

Tehnicianul Eugen Neagoe a fost instalat, miercuri, în funcţia de antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, anunţă gruparea din Liga I pe un site de socializare.

"Eugen Neagoe, noul antrenor al Astrei. Acesta a semnat un contract valabil până în vara anului 2022. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea Astrei", se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării giurgiuvene.

De altfel, Neagoe a condus, miercuri, primul antrenament cu noii săi jucători.

Postul de antrenor principal al formaţiei Astra era vacant din 30 septembrie, după despărţirea de tehnicianul Bogdan Andone. Numirea lui Neagoe vine după ce în toată această perioadă clubul a încercat să îl instaleze pe Edward Iordănescu, tehnician care a refiuzat postul în cele din urmă deşi staff-ul său s-a ocupat de antrenamentele echipei în ultimele săptămâni.

În vârstă de 53 de ani, Eugen Neagoe a antrenat în cariera sa de până acum formaţiile Universitatea Craiova, Pandurii Tg. Jiu, Drobeta Tr. Severin, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, CSM Poli Iaşi, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, FC Dinamo şi ultima oară, până la 30 decembrie 2019, echipa FC Hermannstadt.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina