Fotbal: Europa League - FCSB nu se află în urna capilor de serie pentru șaisprezecimile de finală

Fotbal: Europa League - FCSB nu se află în urna capilor de serie pentru șaisprezecimile de finală

FCSB, vicecampioana României, nu se află în urna capilor de serie pentru tragerea la sorți a meciurilor din șaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, potrivit site-ului UEFA.

FCSB a fost învinsă de FC Lugano cu scorul de 2-1 , joi seara, pe Arena Națională din București și a ocupat locul al doilea în Grupa G.

Tragerea la sorți este programată luni, la Nyon, la ora 14,00 (ora României), FCSB putând să joace cu AC Milan (Italia), Arsenal Londra (Anglia), Atalanta Bergamo (Italia), Athletic Club Bilbao (Spania), Atlético Madrid* (Spania), Sporting Braga (Portugalia), ȚSKA Moscova* (Rusia), Dinamo Kiev (Ucraina), Lazio Roma (Italia), RB Leipzig* (Germania), Lokomotiv Moscova (Rusia), Red Bull Salzburg (Austria), Sporting Lisabona* (Portugalia), Villarreal (Spania) sau Zenit Sankt Petersburg (Rusia). Singura formație pe care FCSB nu o poate întâlni în șaisprezecimile de finală este Viktoria Plzen (Cehia), care a câștigat grupa sa.

''Roș-albaștrii'' pot da piept, așadar, inclusiv cu Sporting Lisabona, echipă care i-a eliminat din play-off-ul Champions League (0-0 la Lisabona, 1-5 la București).

În urna echipelor care nu sunt capi de serie se mai află, alături de FCSB, AEK Atena (Grecia), FC Astana (Kazahstan), Celtic Glasgow* (Scoția), Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Borussia Dortmund* (Germania), FC Copenhaga (Danemarca), Ludogoreț Razgrad (Bulgaria), Olympique Lyon (Franța), Olympique Marseille (Franța), Napoli* (Italia), OGC Nice (Franța), Ostersund (Suedia), Partizan Belgrad (Serbia), Real Sociedad (Spania), Spartak Moscova* (Rusia).

Echipele urmate de semnul * provin din Champions League.

Echipe din aceeași federație nu pot juca una împotriva alteia în această fază a competiției.

Partidele din șaisprezecimile de finală vor avea loc pe 15, respectiv 22 februarie, de la orele 19,00 și 22,05 (ora României). Capii de serie vor juca returul pe teren propriu.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...