Fotbal: Farul Constanţa a anunţat primele transferuri pentru noul sezon

Fotbal: Farul Constanţa a anunţat primele transferuri pentru noul sezon

Clubul de fotbal Farul Constanţa a efectuat primele sale transferuri pentru noul sezon, după ce a semnat contracte valabile pe următorii trei ani cu Ayrton Mboko şi Jeremy Corinus, care au evoluat în acest sezon la Academica Clinceni, potrivit site-ului său oficial.

Ayrton Mboko este belgian de origine congoleză, în vârstă de 24 ani, are 1,79 m şi evoluează ca fundaş dreapta. Jeremy Corinus este francez, are 25 de ani, are 1,84 m şi evoluează ca fundaş central.

''Am venit la Farul pentru că este un club foarte bun din România, are jucători buni şi un antrenor foarte bun. Cu această echipă şi cu acest antrenor cred că putem creşte în valoare, putem deveni jucători mai buni. Antrenamentele sunt grele, alături de fotbalişti foarte buni, dar sper să devin mai bun şi să nu mai fac greşelile pe care le făceam înainte'', a declarat Mboko, care a adunat 7 meciuri pentru Academica.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”