Fotbal: FC Barcelona a surclasat-o pe Valencia cu 7-0 și e cu un pas în finala Cupei Spaniei

Fotbal: FC Barcelona a surclasat-o pe Valencia cu 7-0 și e cu un pas în finala Cupei Spaniei

FC Barcelona a surclasat-o pe Valencia CF cu scorul de 7-0, miercuri seara, pe ''Camp Nou'', și a făcut un pas mare spre finala Cupei Spaniei la fotbal. Autorii acestui festival ofensiv au fost uruguayanul Luis Suarez (goluri în minutele 7, 12, 83, 88) și argentinianul Lionel Messi (29, 59, 74).

În poate cea mai bună prestație a echipei ''blaugrana'' în acest sezon, celălalt component al tripletei ''MSN'', brazilianul Neymar, care trece prin momente dificile, fiind pus sub acuzare pentru evaziune de autoritățile fiscale din țara natală și Spania, a ratat un penalty (min. 45+3) scos de Messi. Fundașul german Shkodran Mustafi a fost eliminat la această fază, astfel că ''liliecii'' au încasat patru goluri în inferioritate numerică.

Neymar nu a părut totuși foarte afectat de problemele pe care le are și a oferit două pase decisive în acest meci.

Fostul internațional englez Gary Nevillem, antrenorul Valenciei, a trăit unul dintre cele mai dificile momente ale carierei sale sportive, însă a anunțat că nu va demisiona după acest eșec la scor.

FC Barcelona a ajuns la doar 90 de minute de egalarea recordului de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile, stabilit în sezonul 2010-2011 sub comanda lui Pep Guardiola. Catalanii sunt acum la borna 27, iar duminică vor juca în La Liga cu Levante.

Joi va avea loc prima manșă din cealaltă semifinală, Sevilla — Celta Vigo. Partidele retur se vor disputa pe 10 februarie, iar finala competiției Copa del Rey se va juca pe 21 mai.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…