Fotbal: FC Barcelona, eliminată de Eintracht Frankfurt din Europa League

Fotbal: FC Barcelona, eliminată de Eintracht Frankfurt din Europa League

FC Barcelona a fost eliminată din Europa League de echipa germană de fotbal Eintracht Frankfurt, care s-a impus cu scorul de 3-2 (2-0), joi seara, pe Camp Nou, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

După 1-1 în tur, Eintracht a condus cu un neverosimil 3-0 la Barcelona, prin golurile înscrise de Filip Kostic (4 - penalty, 67) şi Rafael Santos Borre (36).



Barca a fost de nerecunoscut şi a marcat cele două goluri după minutul 90, prin Sergio Busquets (90+1) şi Memphis Depay (90+11 - penalty). Catalanii au cerut alte două penalty-uri, unul în prima repriză, pentru un fault asupra lui Jordi Alba, şi altul în repriza secundă, pentru un henţ la Rafael Santos Borre. Echipa antrenată de Xavi a avut şi un gol anulat la Busquets (84), pentru ofsaid.



Eintracht a încheiat meciul în zece oameni, Ndicka fiind eliminat (90+10), dar nu a avut emoţii în privinţa calificării.



În penultimul act, Eintracht o va înfrunta pe West Ham United, care a trecut de Olympique Lyon, cu 1-1 (acasă) şi 3-0 (deplasare).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Foto: (c) Enric Fontcuberta/EPA


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro