Fotbal: FC Barcelona neagă că ar fi discutat cu impresarul lui Lewandowski

Fotbal: FC Barcelona neagă că ar fi discutat cu impresarul lui Lewandowski

Clubul FC Barcelona a dezminţit informaţiile referitoare la o întâlnire cu agentul lui Robert Lewandowski, atacantul echipei de fotbal Bayern Munchen, pentru a discuta un posibil transfer al polonezului pe Camp Nou, informează DPA.

"Pot să vă asigur că nu a avut loc nicio întâlnire cu reprezentantul lui Lewandowski. Dacă un jucător are un contract valabil, contactăm prima oară clubul acestuia", a declarat Mateu Alemany, directorul pentru fotbal al lui FC Barcelona, pentru postul de televiziune Movistar Plus.

Alemany nu a dorit să vorbească despre posibile negocieri cu Bayern Munchen pentru golgheterul polonez.

Lewandowski, în vârstă de 33 ani, joacă din 2014 la Bayern şi a doborât diverse recorduri în Bundesliga, în ultimii ani. El este legat prin contract de gruparea bavareză până în 2023, iar în ultima perioadă au existat speculaţii referitoare la posibila sa plecare la FC Barcelona, în această vară.

Hasan Salihamidzic, un responsabil al clubului Bayern Munchen, a comentat la rândul său situaţia polonezului: "Lewandowski are contract valabil până la 30 iunie 2023. Acum vom purta negocieri şi vom vedea cum vor decurge".
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lãzãroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...