Fotbal: FC Rapid riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a realiza transferuri în urma datoriilor către Adrian Iencsi

Fotbal: FC Rapid riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a realiza transferuri în urma datoriilor către Adrian Iencsi

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti, nou-promovat în Liga I, riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători dacă nu va achita în termen de cinci zile restanţele salariale către fostul antrenor Adrian Iencsi, conform unei decizii a Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

De asemenea, gruparea giuleşteană a fost sancţionată şi cu 3.000 de lei penalitate sportivă.

"Conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, sancţionează debitorul FC Rapid 1923 SA cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată faţă de creditorul Iencsi Mihai Adrian. Acordă termen în data de 14.07.2021, dată la care debitorul FC Rapid 1923 SA trebuie să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Iencsi Mihai Adrian conform Hotărârii nr. 372/CL/16.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a dictat aceeaşi sancţiune de 3.000 de lei penalitate sportivă şi a dispus executarea integrală a obligaţiilor salariale în termen de 5 zile şi în cazul restanţelor pe care FC Rapid le are faţă de fostul antrenor secund în mandatul lui Adrian Iencsi, Mihai Ianc.

Antrenorul Adrian Iencsi a condus formaţia FC Rapid între 10 august şi 27 octombrie 2020 în Liga a II-a.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?