Fotbal: FC Rapid s-a despărţit de antrenorul Dan Alexa

Fotbal: FC Rapid s-a despărţit de antrenorul Dan Alexa

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, duminică, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, despărţirea de antrenorul Dan Alexa după ratarea promovării în Liga I.

"Clubul nostru se desparte de Dan Alexa şi de Costel Ilie (n.r. - antrenor secund), cărora le mulţumim pentru perioada petrecută la Rapid şi pentru dedicarea de care au dat dovadă. Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obţinând o victorie, trei remize şi o înfrângere", se menţionează în comunicatul citat.

Antrenorul Dan Alexa l-a înlocuit în 11 martie la conducerea tehnică a formaţiei FC Rapid pe Daniel Pancu, demis în urma rezultatelor slabe înregistrate în primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a.

Sâmbătă, FC Rapid s-a despărţit şi de directorul general Ovidiu Burcă, acesta înaintându-şi demisia ca urmare a ratării obiectivului. Burcă a fost unul dintre iniţiatorii proiectului clubului FC Rapid după falimentul din 2016.

"Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoştiinţele şi toată pasiunea mea pentru fotbal renaşterii Rapidului. Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toţi mie. Nu am entuziasmul şi energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alţi oameni care să creadă în acest proiect şi să încerce să readucă echipa în prima ligă", şi-a motivat decizia Ovidiu Burcă într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Reunirea lotului formaţiei din Liga a II-a va avea loc luni, iar până la numirea unui nou antrenor echipa va fi condusă de celălalt antrenor secund, Ştefan Grigorie.

Noul sezon al Ligii a II-a va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorţi a programului urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...