Fotbal: FC U Craiova - Universitatea Craiova 0-2

Fotbal: FC U Craiova - Universitatea Craiova 0-2

Universitatea Craiova a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 2-0 (0-0), duminică, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-un duel al orgoliilor între cele două echipe din Bănie, în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

CS Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Dan Nistor (47), după o eroare făcută de fundaşul francez Bradley Diallo, şi de Ştefan Baiaram (85), din pasa lui Nistor.

FC U Craiova a încheiat în meciul în zece oameni, după ce atacantul italian Andrea Compagno a primit cartonaşul roşu în min. 72, pentru lovirea cu palma în cap a portarului Universităţii, conaţionalul său Mirko Pigliacelli, la un duel aerian.

Şi secundul echipei gazdă, Dan Vasilică, a primit cartonaş roşu în min. 75, după care a avut o reacţie de furie.

La meci au asistat circa 9.000 de spectatori.

Jocul a fost întrerupt în min. 10 pentru circa trei minute, după ce suporterii oaspeţilor au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren.

FC U Craiova, care nu a avut niciun şut pe poartă în acest meci, a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie, trei egaluri şi patru eşecuri.

FC U Craiova - Universitatea Craiova 0-2 (0-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Dan Nistor (47), Ştefan Baiaram (85).
Cartonaş roşu: Andrea Compagno (FCU Craiova), 72.
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu (ambii din Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Fotbal Club Universitatea 1948 /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...