Fotbal: FC U Craiova 1948 l-a transferat pe fundaşul croat Dominik Kovacic

Fotbal: FC U Craiova 1948 l-a transferat pe fundaşul croat Dominik Kovacic

Clubul de fotbal FC U Craiova 1948 l-a transferat, marţi, pe fundaşul croat Dominik Kovacic, care a evoluat în returul sezonului trecut la formaţia daneză Vejle Boldklub condusă de antrenorul Constantin Gâlcă.

"Dominik Kovacic, jucător ce în sezonul trecut a disputat turul de campionat pentru Lokomotiva Zagreb, în prima ligă din Croaţia, şi returul de campionat pentru Vejle, în prima ligă din Danemarca, a fost transferat de Ştiinţa. Fundaşul central croat de 1,92 înălţime are peste 150 de meciuri la activ în campionatele primelor ligi din Bosnia, Croaţia şi Danemarca, iar venirea lui va betona apărarea Universităţii Craiova", anunţă FC U Craiova 1948 pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 27 de ani, Kovacic a evoluat în cariera sa la formaţiile NK Zagreb, FC Lugano, Sheriff Tiraspol, NK Siroki Brijeg, NK Lokomotiva Zagreb şi Vejle Boldklub.

Acesta este al cincilea transfer anunţat de echipa din Bănie, după mijlocaşul ofensiv argentinian Juan Bauza (FK Csikszereda Miercurea Ciuc), mijlocaşul ghanez Samuel Asamoah (Sint Truidense), fundaşul portughez Pedro Machado (Oliveirense) şi fundaşul ivorian Mamadou Bagayoko (KV Mechelen).
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa foto: Fotbal Club Universitatea 1948 / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”