Fotbal: FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile Cupei României

Fotbal: FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile Cupei României

FC Voluntari, ''lanterna roşie'' a Ligii I de fotbal, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-1 (2-0), pe teren propriu, în primul meci din şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

FC Voluntari, care a reuşit prima sa victorie din acest sezon competiţional (are doar trei egaluri în campionat), s-a impus prin golurile marcate de francezul Abdelhak Belhameur (38) şi Alexandru Tudorie (41). Pentru oaspeţi, care au o victorie în actuala ediţie a Ligii I, a înscris Sebastian Chitoşcă (46), fost jucător la FC Voluntari. Oaspeţii au jucat cea mai mare parte a reprizei secunde în inferioritate, Alexandru Piftor (52) şi George Miron (54) fiind eliminaţi.

Cele două echipe se vor înfrunta şi sâmbătă, în etapa a 10-a a Ligii I.

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 (2-0), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari
Au marcat: Abdelhak Belhameur (38), Alexandru Tudorie (41), respectiv Sebastian Chitoşcă (46).
Cartonaş roşu: Alexandru Piftor (FC Botoşani, 52), George Miron (FC Botoşani, 54).
Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Iulian Radu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: George Ionescu (Bucureşti) - CCA, Ciprian Paraschiv (Iaşi) - FRF
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale