Fotbal: FCSB a reziliat contractul cu Florentin Matei

Fotbal: FCSB a reziliat contractul cu Florentin Matei

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, că a reziliat contractul cu fotbalistul Florentin Matei şi că în urma plecării acestuia şi a altor doi jucători, Raul Rusescu şi Filipe Teixeira, clubul face o economie de 100.000 de euro lunar.

"Jucătorii, am terminat cu Florentin Matei, el avea 20.000 de euro pe lună, a semnat şi a plecat, acum e cuminte, până acum nu era cuminte. A plecat şi Rusescu deci, 45.000, şi cu Teixeira 20, 65.000. Şi cu taxe, am scăpat de 100.000 de euro, îţi dai seama ce bine. Jucători nu cred că o să mai aduc pentru că nu mai am ce să mai aduc. Dacă el (antrenorul Bogdan Andone - n.r.) are un jucător o să îi fac poftele şi lui dar trebuie să răspundă pentru el", a declarat Becali.

Oficialul FCSB a precizat că este dispus să vândă orice jucător dacă i se oferă o sumă pe care să o agreeze: "Eu vând tot dacă merită, dacă îmi dă 30 de milioane pe Man, îl vând, dar poate o să cer 40. Eu o să măresc salariile, am dat deja ordin astăzi să îi facă lui Coman, care are 12.500, salariul ca a lui Man. Să aibă 15.500, pentru că nu e corect, trebuie să fie egalitate. Pe Moruţan îl mai las, pentru că nu m-a convins încă. Eu încet, încet trebuie să măresc miza pentru că visez milioane". AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 VIDEO PNL a aruncat în aer negocierile cu USR la Timiș. Liberalii s-au răzgândit cu 5 minute înainte de a ieși…