Fotbal: Finanţatorul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime - Sunt mulţi jucători care nu ar vrea să meargă la FCSB

Fotbal: Finanţatorul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime - Sunt mulţi jucători care nu ar vrea să meargă la FCSB

Finanţatorul echipei de fotbal FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, miercuri, că există mai mulţi jucători de la echipa botoşăneană care nu îşi doresc să joacă la FCSB.

El a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorii sunt "sensibili" şi nu acceptă să fie "urechiaţi" de patronul vicecampioanei, Gigi Becali.

"Sunt foarte mulţi jucători care nu ar vrea să meargă la FCSB tocmai din cauza tipului de atmosferă creată în jurul FCSB, că patronul îi mai urecheşte din când în când. Nu ştiu dacă e rău sau bine, dar ei sunt sensibili aici", a spus Iftime.

Referindu-se la refuzul lui Hervin Ongenda de a pleca la FCSB, Iftime a subliniat că acesta nu îşi doreşte să joace la niciun alt club din România.

"El nu a plecat că se temea de patron sau de vorbele patronului. El nu a plecat pentru că el nu semnează astăzi în România niciodată, la niciun club. Şi nu cred că este astăzi o ofertă din România care să îi placă lui Hervin (n.r. Hervin Ongenda). El vrea să plece în afara ţării, soţia vrea să plece de aici şi nu va pleca într-o ţară din asta tot din zona Estului. Va pleca într-o ţară care are un nivel, cum e zona Golfului sau într-o ţară din asta. El, dacă joacă aşa, joacă şi în Spania, joacă în Franţa, dar trebuie să joace. Şi ăsta e încă un nivel mic. El trebuie să fie geniu în România, să fie cel mai bun şi apoi are loc în Franţa, în liga 1, dar şi acolo pe bani puţini", a adăugat Valeriu Iftime.

Finanţatorul echipei FC Botoşani este de părere că Ongenda "este mai bun decât Budescu să joace în zona Golfului", spunând despre mijlocaşul francez că "este un jucător spectacol, un jucător care trebuie să ia 50.000 de euro pe lună, fără să facă efort". AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina