Fotbal: Florinel Coman a părăsit lotul naționalei Under-21

Atacantul Florinel Coman, de la FCSB, a părăsit, marți, lotul naționalei de fotbal Under-21 a României după ce a resimțit dureri la antrenamentul de dimineață.

''Deși aseară a efectuat un control medical amănunțit, iar rezultatul nu a fost îngrijorător, la ședința tehnică din această dimineață, Florinel Coman a resimțit dureri. Jucătorul de 19 ani s-a pregătit separat de colegii lui, însă nu a putut încheia ședința de pregătire. În aceste condiții, s-a luat decizia ca Florinel Coman să nu mai rămână în cantonament, urmând să se întoarcă la club pentru a-și continua recuperarea'', informează site-ul Federației Române de Fotbal.

"Este o pierdere importantă, dar nu aveam ce sa facem. Mai e puțin până la meciul cu Elveția, iar recuperarea lui nu mai era posibilă", a spus selecționerul Daniel Isailă.

Coman este al doilea jucător din lotul convocat inițial care devine indisponibil pentru duelul din Elveția, după Dragoș Nedelcu. În locul mijlocașului defensiv de la FCSB, Isăilă l-a chemat pe Silviu Balaure. Mijlocașul celor de la Astra Giurgiu are parte de un sezon foarte bun, reușind să marcheze de 5 ori în cele 11 partide pe care le-a bifat în Liga 1.

Vineri, România va înfrunta formația Elveției, la Lugano (20,00, ora României), în Grupa 8 de calificare la Campionatul European de tineret din 2019. Tricolorii se mențin pe prima poziție cu 7 puncte acumulate, după 2-0 cu Liechtenstein, 3-1 cu Bosnia-Herțegovina și 1-1 cu Elveția, la Ovidiu.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi...

2 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

3 Măsuri dure anunţate de milionarul Romeo Dunca după preluarea şefiei Consiliului Judeţean Caraş-Severin

4 Poveste incredibilă! Mai mulți papagali care s-au învățat reciproc să înjure și să râdă la propriile obscenită…

5 Așa a ajuns PSD la 30%! / DOCUMENT Un candidat USR PLUS din județul Olt publică un proces verbal care arată că, …