Fotbal: Fostul preşedinte al FIFA, Sepp Blatter, spitalizat în Elveţia

Fotbal: Fostul preşedinte al FIFA, Sepp Blatter, spitalizat în Elveţia

Sepp Blatter, fostul preşedinte al Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA), a fost spitalizat în ţara sa natală, Elveţia, a anunţat fiica acestuia, Corinne, citată de ziarul Blick, informează AFP.

"Tatăl meu este în spital. Starea sa se îmbunătăţeşte în fiecare zi, însă are nevoie de timp", a declarat Corinne Blatter Andenmatten.

Conform publicaţiei elveţiene, Sepp Blatter (84 ani) se află într-o stare gravă, însă fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol.

Conducător al FIFA timp de 17 ani, Blatter a demisionat în 2015, în urma unui imens scandal de corupţie care a vizat mai mulţi înalţi responsabili ai organizaţiei.

El a fost suspendat din fotbal pentru şase ani, pentru o plată suspectă de două milioane de franci elveţieni făcută francezului Michel Platini, fostul conducător al UEFA, în anul 2011.

Blatter şi Platini sunt vizaţi în prezent de o anchetă în Elveţia pentru "fraudă" şi "încălcarea încrederii', după cum a dezvăluit în luna noiembrie o sursă apropiată de acest dosar.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…