Fotbal: Fundaşul brazilian Marcelo anunţă că va părăsi Real Madrid

Fotbal: Fundaşul brazilian Marcelo anunţă că va părăsi Real Madrid

Fundaşul lateral brazilian Marcelo (Real Madrid) a confirmat că părăseşte gruparea spaniolă după triumful de sâmbătă seara din finala Ligii Campionilor, 1-0, contra celor de la Liverpool, scrie DPA.

Marcelo, în vârstă de 34 de ani, este alături de "galactici" din 2007 când a venit de la Fluminense, având aproape 550 de apariţii pentru Real Madrid.

Marcelo a fost doar rezervă neutilizată sâmbătă seara, pe Stade de France.

"A fost ultimul meu meci cu Real Madrid", a spus duminică Marcelo.

Brazilianul va părăsi clubul după ce a avut doar 18 apariţii în acest sezon.

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stade de France din Saint-Denis.

Real Madrid şi-a trecut în palmares al 14-lea său trofeu în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, graţie golului marcat de brazilianul Vinicius Junior (59).

Acesta a fost singurul şut pe poartă al madrilenilor, care s-au remarcat prin pragmatism în acest sezon al competiţiei, eliminându-le în drumul spre finală pe PSG, Chelsea şi Manchester City după reveniri incredibile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”