Fotbal: Fundaşul Cosmin Moţi şi-a prelungit şi el contractul cu Ludogoreţ

Fotbal: Fundaşul Cosmin Moţi şi-a prelungit şi el contractul cu Ludogoreţ

Fundaşul român Cosmin Moţi şi-a prelungit, miercuri, contractul cu clubul bulgar de fotbal Ludogoreţ Razgrad, după ce marţi atacantul Claudiu Keşeru semnase pe încă doi ani cu campioana de la sud de Dunăre , potrivit site-ului oficial al grupării.

Comunicatul nu precizează durata noului contract.

"Sunt fericit, pentru că Ludogoreţ este echipa inimii mele. Vreau să aşezăm o stea deasupra emblemei tricoului, câştigând zece titluri. Acesta este scopul meu cel mare. Îmi voi încheia cariera la club", a promis fundaşul român de 35 de ani.

Cosmin Moţi a venit la Ludogoreţ în 2012 de la Dinamo Bucureşti şi a cucerit opt titluri cu ''vulturii'', cu care a participat de două ori în grupele Ligii Campionilor şi de patru ori în grupele Europa League.

Moţi are un mare merit la prima calificare a lui Ludogoreţ în grupele Champions League, în 2014, când a apărat din postura de portar două dintre loviturile de departajare executate de jucătorii echipei Steaua Bucureşti. Această reuşită a determinat conducerea clubului să denumească una dintre tribunele stadionului Huvepharma Arena după numele său.

În nouă sezoane jucate la Ludogoreţ, Cosmin Moţi a disputat 275 meciuri în toate competiţiile şi a marcat 34 de goluri.

Pe lângă Moţi şi Keşeru, în lotul campioanei Bulgariei se mai află un român, Dragoş Grigore.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...