Fotbal: Gafele lui Karius din finala Ligii Campionilor s-au datorat comoţiei cerebrale (Klopp)

Fotbal: Gafele lui Karius din finala Ligii Campionilor s-au datorat comoţiei cerebrale (Klopp)

Gafele portarului Loris Karius din finala Ligii Campionilor s-au datorat comoţiei cerebrale pe care fotbalistul a suferit-o în timpul meciului, a estimat vineri antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, pentru site-ul clubului.

Când Loris Karius se pregăteşte să revină sâmbătă pe teren, în meciul de pregătire cu modesta Chester City, Jurgen Klopp a afirmat că nu s-a schimbat nimic în privinţa jucătorului său, care ar urma să rămână titular între buturi.

"Totul este normal aici. Nu ştiu exact ce gândeşte lumea despre această situaţie. Tot ce pot spune este că a avut o comoţie cerebrală în timpul meciului", a declarat Klopp.

"El nu a simţit-o, evident. (...) Cel care a suferit comoţia e cu siguranţă ultimul care-şi dă seama de ea", a spus tehnicianul german. "Nu folosim asta ca o scuză, ci ca o explicaţie", a precizat el.

În timpul finalei cu Real Madrid, Karius s-a plâns arbitrului în min. 49 că a primit o lovitură de cot din partea fundaşului Sergio Ramos, o fază de joc care nu a fost observată la acel moment.

La două minute după aceea, portarul german a comis o primă eroare gravă, aruncând un balon cu mâna către un coechipier, mingea fiind însă interceptată de Karim Benzema, care a deschis scorul pentru Real. După o foarfecă spectaculoasă a lui Gareth Bale, la care nu a putut face nimic, Karius a comis o a doua gafă mare, scăpând mingea în plasă la un şut de la distanţă al aceluiaşi Bale.

La cinci zile după finală, specialiştii care l-au examinat pe Karius au stabilit că el a suferit o comoţie cerebrală.

Afirmaţiile de vineri ale lui Klopp vin după ce Liverpool nu a reuşit să-l transfere pe Alisson Becker, portarul lui AS Roma şi al naţionalei Braziliei.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…