Fotbal: Gheorghe Mulţescu a renunţat la o parte din bani şi va continua la FC Dinamo

Fotbal: Gheorghe Mulţescu a renunţat la o parte din bani şi va continua la FC Dinamo

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a renunţat la o parte din banii pe care îi avea de primit de la clubul FC Dinamo şi va continua la gruparea bucureşteană ca membru al departamentului de scouting, informează site-ul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Gheorghe Mulţescu a renunţat la o parte din banii datoraţi de clubul nostru şi a acceptat prelungirea contractului cu Dinamo Bucureşti, a anunţat acţionarul 'Doar Dinamo Bucureşti' (DDB) printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. Membru al departamentului de scouting din cadrul clubului, Gheorghe Mulţescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo Bucureşti într-o perioadă în care alţi antrenori au refuzat să preia echipa şi au fugit cât mai departe de stadionul din Ştefan cel Mare pentru a nu-şi păta palmaresul. Dincolo de cuvinte, Gheorghe Mulţescu face încă un sacrificiu pentru Dinamo şi demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că este un om de cuvânt, un profesionist al fotbalului, un dinamovist incontestabil în istoria echipei noastre", se arată pe site-ul citat.

Mulţescu a declarat că are încredere în suporteri şi DDB că vor reuşi să aducă echilibrul la clubul Dinamo.

"Sunt mulţumit că pot ajuta clubul meu şi al tuturor suporterilor dinamovişti în cel mai dificil moment din istorie. Nu poţi fi indiferent dacă iubeşti Dinamo, nu poţi să stai departe de această situaţie în momentul în care vezi că fanii luptă în fiecare zi să salveze clubul! Am încredere că DDB va readuce echilibrul la Dinamo pentru a putea depăşi această cumpănă din viaţa noastră", a declarat Gheorghe Mulţescu după semnarea noului angajament cu FC Dinamo Bucureşti.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...