Fotbal: Gigi Becali spune că FCSB îl va transfera pe portarul Cristian Bălgrădean de la Concordia Chiajna

Fotbal: Gigi Becali spune că FCSB îl va transfera pe portarul Cristian Bălgrădean de la Concordia Chiajna

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, luni, că îl va transfera pe portarul Cristian Bălgrădean, în prezent legitimat la Concordia Chiajna, pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad, cel care a greşit la golurile înscrise de Dinamo în derby-ul de duminică seara.

"Am dat 50.000 de euro pe Bălgrădean celor de la Chiajna. Vine din Italia astăzi. L-am luat repede, pentru că ne-am dat seama că nu poate copilul ăsta, Vlad. Nu sunt supărat. Eu am încercat ceva greu cu Vlad. Mă aşteptam să mai greşească, dar ziceam că se întăreşte în poartă. La primul gol cu Dinamo nu a fost problemă, se mai întâmplă, dar la al doilea mi-am dat seama că nu poate. O să mai joace şi el, o să mai intre din când în când, o să-i mai dăm încredere", a declarat Gigi Becali pentru postul Digi Sport.

Cristian Bălgrădean a fost trimis la echipa a doua a clubului Concordia în urmă cu două luni, iar în această perioadă se află în vacanţă. El a afirmat pentru postul TV citat că încă nu a semnat contractul cu FCSB. "Am fost sunat de Becali. Eu sunt acum în vacanţă la Firenze. Vin în România şi discutăm. Nu am semnat cu FCSB", a menţionat portarul în vârstă de 29 de ani.

Titularul postului de portar al echipei FCSB, Florin Niţă, a fost cedat de conducere la 1 februarie la Sparta Praga. De atunci în locul său a intrat Andrei Vlad, jucător în vârstă de 18 ani care a avut evoluţii nesigure, iar la derby-ul cu Dinamo de duminică seara a greşit la ambele goluri primite de formaţia roş-albastră.

Bălgrădean a evoluat în cariera sa de până acum la echipele Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Braşov, Minerul Salonta, UTA Arad, Dinamo Bucureşti, Unirea Urziceni, CS Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…