Fotbal: Glasgow Rangers a câştigat derby-ul cu Celtic şi s-a calificat în finala Cupei Scoţiei

Fotbal: Glasgow Rangers a câştigat derby-ul cu Celtic şi s-a calificat în finala Cupei Scoţiei

Glasgow Rangers, echipa românului Ianis Hagi, s-a calificat în finala Cupei Scoţiei a fotbal, învingând-o la limită, cu scorul de 2-1 după prelungiri, pe marea sa rivală Celtic Glasgow, duminică, în penultimul act al competiţiei.

Celtic a deschis scorul prin Greg Taylor (64), însă Rangers a restabilit egalitatea prin Scott Arfield (78), iar apoi a obţinut victoria în prelungiri, în urma autogolului lui Carl Starfelt (114).

Ianis Hagi, aflat în recuperare după o intervenţie chirurgicală la genunchi, nu a făcut parte din lotul lui Rangers la acest meci.

Glasgow Rangers va înfrunta pe 21 mai, în finala Cupei Scoţiei, formaţia Heart of Mildothian, care a dispus sâmbătă în prima semifinală, cu 2-1, de Hibernian FC.

Celtic Glasgow este lider al campionatului scoţian, cu un avans de şase puncte faţă de Glasgow Rangers, pe care a învins-o în urmă cu două săptămâni. Cele două rivale se vor înfrunta pentru a cincea oară în acest sezon, pe 1 mai, într-un meci din play-off-ul ligii scoţiene.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”