Fotbal: Gnohere (Steaua) - O victorie la Mediaș ar fi bună și pentru Dinamo

Fotbal: Gnohere (Steaua) - O victorie la Mediaș ar fi bună și pentru Dinamo

Atacantul francez Eddy Harlem Gnohere, transferat iarna aceasta de la Dinamo la Steaua, a recunoscut, vineri, într-o conferință de presă, că o victorie a ''roș-albaștrilor'' la Mediaș ar fi bună pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare, care luptă pentru calificarea în play-off.

''Dacă vom face un rezultat bun va fi bine pentru ei (Dinamo), dacă vom face egal sau vom pierde va fi dificil pentru ei, deoarece nu cred că s-ar mai califica în play-off sau va fi mult mai dificil, dar trebuie să jucăm la sută la sută din capacitate pentru a câștiga duminică'', a spus Gnohere.

''Am încă mulți prieteni la Dinamo, dar nu am vorbit cu nimeni despre acest meci'', a mărturisit atacantul francez.

''Meciul de miercuri cu Dinamo (din semifinalele Cupei Ligii, n. red.) e la fel de important ca acela de duminică. Va fi dificil de recuperat trei goluri în meciul de miercuri (1-4 în tur), dar în fotbal totul e posibil și sper că vom reuși'', a mai spus Gnohere.

Gnohere a comentat și posibila absență a echipei Dinamo din play-off: ''Toți fanii vor derby-uri între Steaua și Dinamo, jucătorii vor să joace derby-uri, îmi face plăcere să joc în derby sub culorile Stelei, pentru că e un meci cu adevărat important pentru cele două cluburi și sper că vom câștiga, pentru că de când am venit în România în toate derby-urile jucate contra Stelei am câștigat sau am făcut meci nul. Sper că acum balanța va înclina de partea noastră''.

''Sper că voi avea o colaborare bună cu Alibec dacă vom juca amândoi, dar depinde de antrenor'', a mai spus Gnohere.

Meciul dintre Gaz Metan și FC Steaua va avea loc duminică, la Mediaș, de la ora 20,30, în cadrul etapei a 25-a a Ligii I de fotbal.

Miercuri, Steaua va juca returul semifinalelor Cupei Ligii cu Dinamo, pe Arena Națională, după ce Dinamo s-a impus în tur cu 4-1.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: A. Bunescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”