Fotbal: Gold Cup - Martinica a dat emoții Statelor Unite

Fotbal: Gold Cup - Martinica a dat emoții Statelor Unite

Selecționata Statelor Unite a învins greu, cu scorul de 3-2, modesta reprezentativă a statului Martinica, într-o partidă din cadrul Grupei B a Gold Cup, turneul rezervat echipelor naționale din zona CONCACAF (America de Nord, Centrală și Caraibe), disputată miercuri la Tampa (Florida).

Americanii, care nu mizează la acest turneu pe cei mai buni jucători ai lor, au condus cu 2-0, prin golurile lui Omar Gonzalez (min.54) și Jordan Morris (min.64), însă Martinica a egalat grație dublei lui Kevin Parsemain (min.66 și 75). Gazdele și-au asigurat victoria grație reușitei lui Jordan Morris (min.76).

În cealaltă partidă din Grupa B programată miercuri la Tampa, selecționata Panama a dispus cu 2-1 de Nicaragua prin golurile lui Ismael Diaz (min.50) și Gabriel Torres (min.57), după ce nicaraguanii reușiseră deschiderea scorului imediat după pauză, prin Carlos Chavarria (min.48).

Cu câte patru puncte acumulate, Panama și SUA sunt favorite la calificarea în sferturile de finală, fiind urmate în clasament de Martinica — 3 puncte și Nicaragua — 0 puncte. Duminică se dispută ultimele meciuri din Grupa B: Panama — Martinica și SUA — Nicaragua.

Competiția va continua joi cu partidele din Grupa C, Mexic — Jamaica și El Salvador — Curacao, ambele programate la Denver (Colorado).

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?