Fotbal: Gold Cup - Martinica a dat emoții Statelor Unite

Fotbal: Gold Cup - Martinica a dat emoții Statelor Unite

Selecționata Statelor Unite a învins greu, cu scorul de 3-2, modesta reprezentativă a statului Martinica, într-o partidă din cadrul Grupei B a Gold Cup, turneul rezervat echipelor naționale din zona CONCACAF (America de Nord, Centrală și Caraibe), disputată miercuri la Tampa (Florida).

Americanii, care nu mizează la acest turneu pe cei mai buni jucători ai lor, au condus cu 2-0, prin golurile lui Omar Gonzalez (min.54) și Jordan Morris (min.64), însă Martinica a egalat grație dublei lui Kevin Parsemain (min.66 și 75). Gazdele și-au asigurat victoria grație reușitei lui Jordan Morris (min.76).

În cealaltă partidă din Grupa B programată miercuri la Tampa, selecționata Panama a dispus cu 2-1 de Nicaragua prin golurile lui Ismael Diaz (min.50) și Gabriel Torres (min.57), după ce nicaraguanii reușiseră deschiderea scorului imediat după pauză, prin Carlos Chavarria (min.48).

Cu câte patru puncte acumulate, Panama și SUA sunt favorite la calificarea în sferturile de finală, fiind urmate în clasament de Martinica — 3 puncte și Nicaragua — 0 puncte. Duminică se dispută ultimele meciuri din Grupa B: Panama — Martinica și SUA — Nicaragua.

Competiția va continua joi cu partidele din Grupa C, Mexic — Jamaica și El Salvador — Curacao, ambele programate la Denver (Colorado).

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…