Fotbal: Gold Cup - Martinica a dat emoții Statelor Unite

Fotbal: Gold Cup - Martinica a dat emoții Statelor Unite

Selecționata Statelor Unite a învins greu, cu scorul de 3-2, modesta reprezentativă a statului Martinica, într-o partidă din cadrul Grupei B a Gold Cup, turneul rezervat echipelor naționale din zona CONCACAF (America de Nord, Centrală și Caraibe), disputată miercuri la Tampa (Florida).

Americanii, care nu mizează la acest turneu pe cei mai buni jucători ai lor, au condus cu 2-0, prin golurile lui Omar Gonzalez (min.54) și Jordan Morris (min.64), însă Martinica a egalat grație dublei lui Kevin Parsemain (min.66 și 75). Gazdele și-au asigurat victoria grație reușitei lui Jordan Morris (min.76).

În cealaltă partidă din Grupa B programată miercuri la Tampa, selecționata Panama a dispus cu 2-1 de Nicaragua prin golurile lui Ismael Diaz (min.50) și Gabriel Torres (min.57), după ce nicaraguanii reușiseră deschiderea scorului imediat după pauză, prin Carlos Chavarria (min.48).

Cu câte patru puncte acumulate, Panama și SUA sunt favorite la calificarea în sferturile de finală, fiind urmate în clasament de Martinica — 3 puncte și Nicaragua — 0 puncte. Duminică se dispută ultimele meciuri din Grupa B: Panama — Martinica și SUA — Nicaragua.

Competiția va continua joi cu partidele din Grupa C, Mexic — Jamaica și El Salvador — Curacao, ambele programate la Denver (Colorado).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...