Fotbal: Griezmann este ca şi transferat la Barcelona, susţine Luis Suarez

Fotbal: Griezmann este ca şi transferat la Barcelona, susţine Luis Suarez

Luis Suarez, atacantul uruguayan al echipei FC Barcelona, a anunţat ca şi realizat transferul francezului Antoine Griezzman la clubul catalan, acesta fiind în centrul unor zvonuri insistente, conform unui interviu acordat unui post local de radio, citat de AFP.

"Sunt mândru să văd că putem aduce jucători de calitatea lui Antoine, la fel ca alţii care au venit deja precum (Ousmane) Dembele şi (Philippe) Coutinho. Sunt jucători care aduc enorm echipei, iar Griezmann este la un nivel ridicat de mult timp, mereu determinat să se bată pentru minge", a declarat Luis Suarez pentru postul de radio Rincon din Uruguay.

"El este liderul ofensiv al lui Atletico (Madrid), iar acest lucru este fundamental", a adăugat internaţionalul uruguayan al "Barcei".

"Să fie bine venit, pentru că el nu vine să ia locul nimănui, ci mai degrabă vine cu ambiţia lui să câştige lucruri importante cu cea mai bună echipă din lume", a adăugat Suarez.

Antoine Griezmann (27 ani) va disputa cu Atletico Madrid finala Europa League pe data de 16 mai, cu Olympique Marseille, urmând să participe la Cupa Mondială din Rusia cu naţionala Franţei.
AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...