Fotbal: Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers de la eşec, în Europa League

Fotbal: Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers de la eşec, în Europa League

Fotbalistul român Ianis Hagi a marcat golul echipei Glasgow Rangers, care a remizat în deplasare cu formaţia daneză Broendby IF, 1-1, joi seara, în Grupa A din Europa League.

Hagi, care a început meciul pe banca de rezerve, a fost introdus în min. 56 în locul lui Scott Arfield şi a marcat în min. 77, din pasa lui Ryan Kent, alt jucător introdus după pauză de Steven Gerrard.

Campioana Danemarcei deschisese scorul prin autogolul lui Leon Balogun (45).


În celălalt meci al grupei, Olympique Lyon a învins-o la scor de forfait (3-0) pe Sparta Praga, golurile fiind reuşite de Islam Slimani (61, 63) şi Karl Toko Ekambi (90+2).

În poarta formaţiei cehe s-a aflat românul Florin Niţă.

Lyon şi-a asigurat calificarea în faza următoare, având 12 puncte (maximum), fiind urmată de Sparta Praga şi Rangers, câte 4 puncte, şi Broendby, 2 puncte.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Brøndby IF /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...