Fotbal: Incidente la meciul Gremio - Palmeiras, din campionatul Braziliei

Fotbal: Incidente la meciul Gremio - Palmeiras, din campionatul Braziliei

Suporterii echipei Gremio au generat incidente după meciul pierdut în faţa celor de la Palmeiras, în etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Braziliei.

După ce echipa lor a pierdut acasă cu 1-3, fanii nervoşi au invadat terenul, spărgând obiectivele mai multor fotoreporteri care le-au ieşit în cale şi încercând să distrugă cabina VAR.

Foto: (c) Diego Vara / REUTERS


Poliţia a intervenit, aşa cum a făcut-o şi în afara stadionului din Porto Alegre, unde suporterii rivali s-au luat la bătaie, reuşind în cele din urmă să calmeze spiritele.

Gremio, care în ultimele cinci etape a suferit patru înfrângeri, este pe locul 19 în primul eşalon (din 20), cu 26 puncte şi luptă încă pentru evitarea retrogradării.

Foto: (c) Pedro Geromel / REUTERS


Luna trecută, echipa s-a despărţit de antrenorul Luis Felipe Scolari, după înfrângerea suferită în meciul de campionat cu Santos (0-1), după doar 4 luni de când tehnicianul preluase banca tehnică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990