Fotbal: Ionuț Chirilă, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș

Fotbal: Ionuț Chirilă, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș

Ionuț Chirilă este noul antrenor al echipei de fotbal ASA Târgu Mureș, a anunțat clubul, vineri, pe site-ul său oficial.

''Tehnicianul, în vârstă de 51 de ani, s-a înțeles în cursul zilei de ieri (joi, n. red.) cu reprezentanții clubului și a condus în această dimineață primul antrenament al echipei'', precizează sursa amintită.

Ionuț Chirilă a mai pregătit în cariera sa formațiile Electromagnetica București, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna și CSMS Iași.

Ionuț Chirilă va fi prezentat oficial luni, la ora 13,00, în cadrul unei conferințe de presă, organizată la stadionul Trans-Sil. Chirilă va debuta oficial în etapa a treia din play-out, pe 31 martie, în deplasare, cu FC Botoșani.

Chirilă îl înlocuiește pe banca ''lanternei roșii'' din Liga I pe Ilie Stan, care s-a despărțit pe 20 martie de ASA, rezilierea contractului survenind după o victorie, 2-1 cu Concordia Chiajna, în play-out.

Ilie Stan preluase echipa la finele lunii decembrie, mureșenii fiind până atunci pregătiți de antrenorul Dan Alexa, care fusese numit pe 9 august.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro